Blogg -aktuellt i konstverkstan

den 1e februari hade jag vernissage hos konstföreningen på SMHI. Där träffade jag trevliga människor och härliga lokaler! Utställningen är stängd för allmänheten då de har starkt säkerhetsskydd kring sin verksamhet. Men nu får personalen under en månad ta del av mina brudkronor och delar ur mina kollektioner "Drömlandskap" och "Herbarium" samt mina...

Webshop

03.02.2023

Jag håller på att bygga upp en webshop, som ska vara klar i början av året. Om du är intresserad av några öppningserbjudanden så rekommenderar jag dig att skriva upp dig för mina konstbrev. Mottagarna av breven kommer att få lite extra fina erbjudanden först av alla.

Jag kommer att ställa ut med ett gäng härliga konstnärer som alla har kopplingar till Motala. Utställningen kallas "Utsocknes, hemvändare och ortsbor".

Som vanligt har vi i Norra Vätterns bild- och formkonstnärers förening en höstsalong med tema. I år sluter vi cirkeln med de fyra ämnena land, vatten, eld och luft.