Aktuellt
 

I år deltar jag på två ställen med mina verk, dels på en samlingsutställning med SK Region syd, och dels i min egen ateljé som jag håller öppen. Information hittas nedan. Välkomna!

I avvaktan....

01.01.2018

Befinner mig i ett tillstånd av limbo, i avvaktan och i halt. Försöker fylla detta tillstånd med skapande och förtröstan på nya tider. Och på utställning i påsk. Information om detta kommer när solen närmar sig och våren börjat igen.

I september detlar jag i den jurybedömda salolng på Romele konsthall, i närheten av Dörrod. Det känns välidgt roligt att återigen få vara med på en sådan utställning. Jag ser det som starten på mitt skånska konstnärskapitel. Du/Ni är varmt välkomna att dela detta med mig. Välkomna på vernissage!

Nyinflyttad!

01.03.2017

Jag har äntligen flyttat ner och packat upp min ateljé i huset i Karlaby. Under våren och sommaren hoppas jag kunna komma igång med målandet igen efter det lite längre uppehållet. Kanske smyger sig ny inspiration in i målandet, genom de öppna vidderna och närheten till havet? Eller kanske blir det mera av det gröna eller fler sagoillustrationer.......