Aktuellt
 

Lotterivinst

15.02.2020

Snart kan man redan i förväg köpa lotter till Norra Vätterns konstrunda, som pågår 1-3 maj. Här är mitt bidrag till vinsterna. Om man vill köpa lott är det bara att höra av sig till mig: mail@karinmartensson.se

På lördag är det vernissage på den jurybedömda utställningen "Under samma tak" i fyra städer i Östergötland samtidigt!

Höstsalong

21.08.2019

Sedan ett tag har jag varit fullt upptagen med att förbereda för höstens utställningar. Och nu är det nästan dags för den första!

Sommarbrudar

01.06.2019

En sommarutställning med unika virkade brudkronor design Karin Mårtensson.

Vårens jobb

13.04.2019

I år kommer jag inte att ha någon vårutställning. Istället är det arbete i altején som pågår. Jag förbereder också en utställning med mina virkade brudkronor, ett sidoprojekt jag höll på med för många år sedan. Håll utkik efter mer information!

I år deltar jag på två ställen med mina verk, dels på en samlingsutställning med SK Region syd, och dels i min egen ateljé som jag håller öppen. Information hittas nedan. Välkomna!

I avvaktan....

01.01.2018

Befinner mig i ett tillstånd av limbo, i avvaktan och i halt. Försöker fylla detta tillstånd med skapande och förtröstan på nya tider. Och på utställning i påsk. Information om detta kommer när solen närmar sig och våren börjat igen.

I september detlar jag i den jurybedömda salolng på Romele konsthall, i närheten av Dörrod. Det känns välidgt roligt att återigen få vara med på en sådan utställning. Jag ser det som starten på mitt skånska konstnärskapitel. Du/Ni är varmt välkomna att dela detta med mig. Välkomna på vernissage!

Nyinflyttad!

01.03.2017

Jag har äntligen flyttat ner och packat upp min ateljé i huset i Karlaby. Under våren och sommaren hoppas jag kunna komma igång med målandet igen efter det lite längre uppehållet. Kanske smyger sig ny inspiration in i målandet, genom de öppna vidderna och närheten till havet? Eller kanske blir det mera av det gröna eller fler sagoillustrationer.......