Aktuellt
 

Nu är det full fart i ateljén och det känns underbart. 😊 I sommar är det dags för utställning igen och jag koncentrerar mig på temat vatten. Här bjuder jag på en liten inblick i arbetet.

Äntligen är det dags för en utställning där vi får ses ordentligt igen! Vad jag sett fram emot detta! Tillsammans med två andra Motalakonstnärer kommer jag att ha en vårsalong på Konstgalleri Vätternmed vernissage 5 mars. Mina medutställare är Hellen P Toivola, som kommer att ställa ut sin grafik i blandteknik, och Madeleine Swanström som kommer...

Välkomna på utställning i Linköping. Där ställer jag ut tillsammans med mina 7 konstnärskollegor i Östgötagruppen SK. Vernissage 2 okt. Se mer information på affischen här.

Inramning och målning sida vid sida. Mycket som ska bli klart till konstrundan 1-2 maj! Jag och mina gästutställare fotograf Susanne Lundbäck och Sigrid Landerholm med jesmonite-prylar har stop nr 41. Nästa helg kommer de hit för gemensamt arbete. Då kommer fler bilder. Det ska bli så kul!

Kreativ Corona

06.03.2021

Under det långa coronaåret 2020 blev tyvärr alla utställningar jag hade inplanerade inställda. Så istället har jag lagt tiden på att måla hemma i ateljén. Nu i början på året när det fortfarande känns osäkert kring hur vi kan träffas och röra oss under året går jag en digital kurs i att måla med ljus. Det visade sig väcka...

Årets konstrunda för oss i Nvbof fick otursamt ställas in, som så mycket annat den här våren. Vi erbjuder istället en digital konstrunda, och här är en video från min utställning, dock utan min gäst fotograf Susanne Lundbäck. För att se närmare på tavlorna går det bra att kika vidare här på hemsidan, eller kontakta mig för ett hembesök.

Lotterivinst

15.02.2020

Snart kan man redan i förväg köpa lotter till Norra Vätterns konstrunda, som pågår 1-3 maj. Här är mitt bidrag till vinsterna. Om man vill köpa lott är det bara att höra av sig till mig: mail@karinmartensson.se

På lördag är det vernissage på den jurybedömda utställningen "Under samma tak" i fyra städer i Östergötland samtidigt!

Höstsalong

21.08.2019

Sedan ett tag har jag varit fullt upptagen med att förbereda för höstens utställningar. Och nu är det nästan dags för den första!