Aktuellt
 

Årets konstrunda för oss i Nvbof fick otursamt ställas in, som så mycket annat den här våren. Vi erbjuder istället en digital konstrunda, och här är en video från min utställning, dock utan min gäst fotograf Susanne Lundbäck. För att se närmare på tavlorna går det bra att kika vidare här på hemsidan, eller kontakta mig för ett hembesök.

Lotterivinst

15.02.2020

Snart kan man redan i förväg köpa lotter till Norra Vätterns konstrunda, som pågår 1-3 maj. Här är mitt bidrag till vinsterna. Om man vill köpa lott är det bara att höra av sig till mig: mail@karinmartensson.se

På lördag är det vernissage på den jurybedömda utställningen "Under samma tak" i fyra städer i Östergötland samtidigt!

Höstsalong

21.08.2019

Sedan ett tag har jag varit fullt upptagen med att förbereda för höstens utställningar. Och nu är det nästan dags för den första!

Sommarbrudar

01.06.2019

En sommarutställning med unika virkade brudkronor design Karin Mårtensson.

Vårens jobb

13.04.2019

I år kommer jag inte att ha någon vårutställning. Istället är det arbete i altején som pågår. Jag förbereder också en utställning med mina virkade brudkronor, ett sidoprojekt jag höll på med för många år sedan. Håll utkik efter mer information!

I år deltar jag på två ställen med mina verk, dels på en samlingsutställning med SK Region syd, och dels i min egen ateljé som jag håller öppen. Information hittas nedan. Välkomna!

I avvaktan....

01.01.2018

Befinner mig i ett tillstånd av limbo, i avvaktan och i halt. Försöker fylla detta tillstånd med skapande och förtröstan på nya tider. Och på utställning i påsk. Information om detta kommer när solen närmar sig och våren börjat igen.